radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Els exsocis de govern de JxC a Malgrat es defensen de les crítiques de Serret

Els exsocis de govern de JxC a Malgrat es defensen de les crítiques de Serret

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 610 0

Ahir Junts x Catalunya- Malgrat Ens Mou, va donar per trencades les negociacions per fer un nou quatripartit a Malgrat i avui els seus exsocis de govern han sortit al pas de les crítiques del partit encapçalat per Jofre Serret.

Moment de la radoa de premsa. elmalgratenc.cat

En una roda de premsa davant l’arxiu municipal els representants de la Cup, d’ERC i de Junts x Malgrat han expressat la seva estupefacció davant l’anunci de Junts x Catalunya. Asseguren que encara no s’havia començat a parlar de projectes i de programes quan Serret ja hauria posat condicions a un possible pacte a quatre.

Segons ha explicat  Ramir Roger, d’ERC, Serret volia aglutinar les carteres d’urbanisme, comunicació i ensenyament i alhora refusava que Carme Ponsa fos l’alcaldessa durant els 4 anys de mandat. En un primer moment defensava una alcaldia compartida entre els republicans i Ponsa.

Més tard, segons la seva versió, Serret hauria demanat també ser alcalde almenys 1 any atenent a la seva representació.

Tot i aquestes exigències els quatre partits s’havien e reunir ahir per començar a treballar en els programes per intentar revalidar el pacte a 4, quan els va sorprendre el comunicat de Junts x Catalunya. Carme Ponsa és l’actual alcaldessa en funcions.

Aquest trencament aplana el camí al socialista Joan Mercader que no necessitaria ni el suport de Junts x Catalunya per ser de nou l’alcalde de Malgrat, càrrec que va ocupar durant un any, abans que la moció de censura dels 4 partits el va fer fora de l’alcaldia.