radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Policial - Judicial Desarticulat un grup que comprava i transportava droga des de l’Alt Maresme

Desarticulat un grup que comprava i transportava droga des de l’Alt Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 341 0

Els mossos han detingut dos homes de 45 anys i una dona de 41 anys, de nacionalitat italiana i veïns de Sant Pol de Mar, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes. Els detinguts, que regentaven una pizzeria a Pineda, han ingressat a presó per ordre judicial. 

La investigació es va iniciar l’octubre de l’any passat quan els agents van tenir coneixement que aquestes tres persones podrien estar relacionades amb el tràfic de drogues. La investigació ha permès demostrar que els detinguts adquirien diferents tipus de substàncies estupefaents, les emmagatzemaven i posteriorment la transportaven per a la seva venda a països d’Europa. Els investigats residien a Sant Pol de Mar, on havien llogat una casa per a desenvolupar la seva activitat delictiva.

Dimecres passat al matí es va fer un seguiment del cap del grup mentre circulava Canet de Mar. En el moment de ser aturat duia a sobre 19.000 euros en efectiu. Paral·lelament els mossos vigilaven el seu domicili de Sant Pol on van observar com l’altre home, de manera precipitada, treia bosses de grans dimensions del domicili i les carregava en una furgoneta. Els investigadors van identificar-lo i en escorcollar el vehicle, van localitzar 20 quilos de cabdells de marihuana i 9 quilos d’haixix.

Pocs minuts després, van detenir una dona com a tercera integrant del grup quan aquesta arribava al mateix domicili. La dona detinguda és la parella sentimental del primer detingut i germana del segon detingut.

A la tarda, els agents van realitzar un registre al domicili on van intervenir 2 kg de cocaïna, dues armes de foc amb munició i 7.000 euros en efectiu amagats en el garatge i la primera planta de la casa. També van registrar la pizzeria de Pineda de Mar, on van intervenir 1.000 euros més. El valor de la droga intervinguda seria de 280.000 euros en el mercat il·lícit.

L’emdemà el jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar, va decretar l’ingrés a presó pels tres membres del grup