radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Comarcal Palafolls es proposarà com escenari de rodatges i gravacions

Palafolls es proposarà com escenari de rodatges i gravacions

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 276 0

L’Ajuntament de Palafolls es comprometrà avui, a la junta de govern local, a entrar a dormar part de la Maresme Film Comission. Es tracta d’una entitat nascuda del  Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i que sota el paraigua de la Catalunya Film Comission, està a disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tot el Maresme i d’impulsar i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual i els serveis que se’n deriven a tot el territori.

És doncs un mediador entre els professionals audiovisuals que desitgen filmar a alguna població del Maresme i els diferets Ajuntaments que ofereixen espais singulars o adients per fer aquests rodatges. Donen suport, assessorament i recolzament logístic a les productores per facilitar-los la feina a la nostra comarca.

La Maresme Film Comission ofereix una àmplia base de dades amb localitzacions públiques i privades al Maresme i s’ofereix per assessorar i oferir informació sobre la viabilitat de rodar en espais públics, així com apuntar els pros i els contres de les possibles localitzacions i, alhora, proposar indrets alternatius a les productores i empreses especialitzades en rodatges.

Tot i que les localitzacions palafollenques que es promocionaran al Maresme Film Comission no estan definides, però sembla evident que hi seran el Castell, el Palauet, el parc Joaquim Ruyra o qualsevol dels seus masos o activitats.

Palafolls es sumarà a la 15a de municipi que ja estan adherits en aquesta iniciativa audiovisula com Malgrat o Tordera i promocionarà els seus atractius com a possibles localitzacions per a rodatges de pel·lícules o anuncis publicitaris.