radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDimarts, 14:00 -15:00

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-18:00
Home Comarcal El Nits d’Estiu a Calella encetarà amb Elena Gadel la seva programació d’enguany

El Nits d’Estiu a Calella encetarà amb Elena Gadel la seva programació d’enguany

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 443 0

Foto: calella.cat

Aquest divendres es va fer pública la prgramació del Festival Nits d’Estiu a Calella, un esdeveniment que s’enceta a finals d’aquest mes de juny i que s’allargarà durant diverses nits estivals fins a finals del mes d’agost.

Segons explica l’Ajuntament de Calella, es tracta d’un festival consolidat com una proposta de referència de l’estiu al municipi. De nou, assenyala el consistori, la música i els contes per a adults omplen les nits dels divendres d’estiu amb l’objectiu d’adaptar-se a tots els gustos i fer que tothom en gaudeixi.

L’edició d’enguany del Nits d’Estiu a Calella proposa un total de 12 actuacions, repartides en onze nits i en 4 ubicacions diferents i emblemàtiques de la ciutat. Així, hi haurà actuacions al Far de Calella, al pati de la Biblioteca, la Sala Mozart i el Parc Dalmau.

La primera de les actuacions s’oferirà el proper 28 de juny al Far, amb la cantant Elena Gadel, que s’encarregarà d’inaugurar el festival.

De fet, el Far de Calella acollirà la majoria d’actuacions al festival. No serà el cas, però, del següent espectacle, Madama Butterfly, que tindrà lloc a la Sala Mozart.

El Festival també comptarà programació completa es pot consultar a través del web de Calella, www.calella.cat.

Segons ha informat el consistori calellenc, les entrades anticipades ja es poden adquirir a través del web promocioartistesimusics.com, així com també els dimecres, de 6 a 9 del vespre, a taquilla de la Sala Mozart.

També es podran comprar el mateix dia a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit anteriorment.

A la vegada, pels concerts que es facin al Far de Calella, hi haurà un servei de transport públic gratuït amb parada a l’Oficina de Turisme de Calella, a la carretera N-II, a partir de 3 quarts de 9 del vespre. En cas de pluja, els espectacles de pagament es traslladaran a la Sala Mozart.