radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Cultura L’Horta Pla de Munt participa aquest cap de setmana en el Benvinguts a Pagès

L’Horta Pla de Munt participa aquest cap de setmana en el Benvinguts a Pagès

COMPARTEIX-HO
, / 495 0

Foto: Horta Pla d’Amunt

Aquest dissabte i diumenge es farà arreu de Catalunya la 4a edició del Benvinguts a Pagès, una iniciativa que vol donar a conèixer les explotacions agrícoles i ramaderes de proximitat per mostrar i apropar el món de la pagesia als ciutadans.

La nostra comarca és de les que més explotacions agrícoles i ramaderes permet visitar aquest proper cap de setmana. Una d’elles és l’Horta Ecològica del Pla de Munt.

Es tracta d’una empresa local que fa 12 anys va apostar per l’agricultura ecològica i de proximitat, que ofereix directament al consumidor un producte respectuós amb l’entorn i la salut a un preu raonable.

Durant el cap de setmana aquesta l’horta Pla de Munt ha preparat visites guiades a la seva explotació ecològica de Palafolls per tal de mostrar com es conrea, es recull i es tracta el producte ecològic. En acabat es farà un tastet de productes de l’explotació. Miquel Riera, responsable de l’Horta Pla de Munt, explica que es faran dues visites guiades dissabte i dues més diumenge.

Tot i ser gratuïtes, el més recomanable és reservar plaça per tal de garantir-se un lloc a les visites, i que aquestes siguin còmodes i dimensionades segons la previsió dels organitzadors.

Es pot demanar plaça per telèfon i per correu electrònic, tot i que els grups ja estan bastant plens.

Dins els actes previstos al Benvinguts a Pagès, s’inclou la 1ª Fira producte de proximitat i KM 0, que es farà demà durant tot el dia a Tordera i en la qual s’hi podrà trobar una exposició i venda de productes frescos, elaborats i zona gastronòmica.