radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Les discoteques de Blanes, en contra la restricció horària de l’Ajuntament

Les discoteques de Blanes, en contra la restricció horària de l’Ajuntament

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 407 0

Presència policial a la zona d’oci nocturn de Blanes. – Foto: Ajuntament de Blanes

El nou decret del consistori blanenc que obliga als locals d’oci nocturn del municipi a tancar dues hores abans del que feien fins ara ja ha tingut resposta per part de les discoteques afectades.

Segons publiquen diversos mitjans, la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats Recreatives Musicals ha demanat que es retiri aquest decret, que afecta l’horari de tancament de vuit discoteques, la meitat de les quals membres d’aquesta entitat.

La patronal d’aquest sector ha presentat al·legacions al consistori blanenc en contra de l’entrada en vigor d’aquest decret, i ho fa argumentant el fet que la mesura “no es proposi amb caràcter excepcional, sinó per un temps de nou mesos”.

En aquest sentit, segons el document presentat pels representants de les discoteques, la mesura “agreujarà” el problema, ja que durant els mesos d’estiu hi ha més gent al municipi i les persones es concentraran al carrer per no tenir un espai.

Per tot plegat, des de la Federació consideren que hgi ha una persecució de l’Ajuntament cap als locals d’oci nocturn.

La posada en marxa del decret instaura dos horaris. Per una banda l’ordinari, en què s’han de tancar els locals a les 3 de la matinada en dies feiners i a les 4 el cap de setmana. per l’altra, també es contempla l’horari de vacances i festius, quan el tancament genèric serà a ¾ de 4 de la matinada, i els festius a ¾ de 5 de la matinada.

Segons explica l’Ajuntament de Blanes, amb l’entrada en vigor d’aquest decret es volen solucionar els problemes de seguretat i aturar els d’actes incívics i vandàlics que es concentren a la Zona d’Oci Nocturn d’Els Pins.