radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal La premiada obra “Rebota, rebota y en tu cara explota” tanca avui la programació del Teatre de Blanes

La premiada obra “Rebota, rebota y en tu cara explota” tanca avui la programació del Teatre de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 146 0

Segons l’Ajuntament de Blanes, es tracta d’una de les apostes més alternatives de l’Àrea de Cultura del consistori a l’hora de dibuixar la programació del Teatre de Blanes per aquest primer semestre del 2019.

La creació és obra d’Agnès Mateus, també protagonista de l’espectacle, juntament amb Quim Tarrida, i reivindica sense filtres els drets de la dona.

Segons l’organització, però, no ho fa apel·lant ni a la melangia ni a la “falsa misericòrdia” amb què es tracten sovint els assassinats masclistes, sinó que ho fa amb un missatge que, tal i com diu al títol, explota als espectadors, llençat a un ritme “vertiginós”.

L’obra es va estrenar al Festival de Noves Tendències de Terrassa al 2018, i va ser Premi de la Crítica 2018 al millor espectacle de Noves Tendències, a més a més de Premi FAD Sebastià Gasch APLAUDIMENT 2018.

L’espectacle es pot veure a les 9 d’aquest vespre al Teatre de Blanes, i amb ella es tancarà la programació professional d’aquest primer trimestre de l’any, que ha comptat amb 10 actuacions professionals, la majoria de les quals de teatre, però amb espai també per a propostes musicals i de dansa.