radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
El Trofeu Vila de Palafolls de patinatge arriba aquest cap de setmana a la seva 3a edició
, / 325 0 0

El Trofeu Vila de Palafolls de patinatge arriba aquest cap de setmana a la seva 3a edició

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports El Trofeu Vila de Palafolls de patinatge arriba aquest cap de setmana a la seva 3a edició

Foto: Club Patí Palafolls

Durant tot aquest cap de setmana, el Club Patí Palafolls celebrarà la tercera edició del Trofeu Vila de Palafolls de patinatge.

La competició es viurà al llarg d’aquest dissabte i diumenge al Palauet, i acollirà diferents tipus de proves en què els diferents patinadors i patinadores demostraran els seus nivells.

Ho faran davant de 3 jutges federatius, que puntuaran els balls que faran. Una oportunitat que, des del Cub Patí Palafolls, aprofiten per donar a conèixer els assoliments dels seus membres.

En total passaran pel Palauet entorn als 300 patinadors i patinadores, no només del club palafollenc, sinó també d’altres clubs veïns que hi seran convidats.

Anna Masot, presidenta del Club Patí Palafolls, explica que els nervis dels patinadors i patinadores palafollenques estan “a flor de pell”, especialment també pels que participen per primera vegada en un esdeveniment d’aquest tipus.

L’esdeveniment arrencarà a les 9 del matí de dissabte i s’allargarà fins al vespre de diumenge. Dissabte a la tarda serà el primer torn de les patinadores de promoció, mentre que el diumenge al matí hi haurà els “shows” i a la tarda la competició.

Des del club destaquen la notable feina a nivell organitzatiu que ha comportat preparar aquest esdeveniment, i que ha involucrat no només als que formen part el club sinó també, un cop més, a les famílies dels patinadors i patinadores de l’entitat.

La presidenta del patinatge palafollenc explica que, de cara al proper 22 de juny, el club té marcada una altra data important a l’agenda, com serà una nova sessió de portes obertes, convidant a altres entitats de Palafolls.

El 3r Trofeu Vila de Palafolls es durà a terme al llarg de dues jornades de pràcticament 12 hores cadascuna, tant dissabte com diumenge, i obrirà les portes del Palauet a tots els públics, amb entrada gratuïta i també amb servei de bar.