radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
El CD Palafolls tindrà almenys un equip femení pel proper curs
, / 290 0 0

El CD Palafolls tindrà almenys un equip femení pel proper curs

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports El CD Palafolls tindrà almenys un equip femení pel proper curs

Històricament, el club palafollenc ja havia tingut equips femenins de futbol, però es van acabar dissolent. De cara a la propera temporada, però, el club té la intenció de presentar almenys 1 equip femení d’infantil-aleví. Es tracta d’un equip que debutarà demà mateix, en el marc del tradicional torneig de final de temporada que organitza el club cada any.

D’aquesta manera, demà a les 4 de la tarda aquest equip debutarà contra l’equip femení del Ca la Guidó.

El coordinador del club, Fernando Redondo, explica que ara es mirarà en quina competició jugarà l’equip femení a la tardor; si ho farà en una de consells o una de federació.

Demà hi haurà diferents partits durant tot el dia per celebrar el final de temporada. Començaran els alevins i prebenjamins amb una 10a d’equips vinguts de poblacions properes. També jugaran els juvenils i cadets.

A més el club ja prepara el que ha de ser la propera temporada. Qui vulgui veure el funcionament del club i les seves instal·lacions pot aprofitar la jornada de portes obertes d’aquest proper dijous o  les que es faran ja a finals de mes, coincidint amb els últims entrenaments de la temporada.

Tot i això, Redeondo explica que tots els interessats i interessades poden anar al camp en qualsevol moment per fer un tastet de futbol.

El club esportiu palafollenc reuniex centenars de nens i nenes en els diferents equips de futbol que juguen en diferents categories.

Durant tot el dia, mentre es celebra aquest Tordeig Ciutat de Palafolls, hi haurà servei de bar i partits al Palastàdium Lluís Moner.