radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Esports La Cursa de Palafolls es renova i es farà el 9 de juny

La Cursa de Palafolls es renova i es farà el 9 de juny

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 363 0

Ja són obertes les inscripcions per a la propera cursa Popular de Palafolls.

Una cursa que es transforma i presenta algunes novetats en la seva 16a edició. D’entrada canviarà el seu traçat habitual per un de nou un pél més curt. Si fins ara el recorregut a completar pels corredors era de 9 km i combinava asfalt i camins rurals, el nou traçat serà de 8 km i passant majoritàriament per camins de sorra.

Els qui vulguin provar aquest nou traçat poden inscriure’s ja a la cursa a través d’internet (clicant a aquest enllaç) i a un preu de 6€.

Com ja és habitual en els últims anys, la cursa tindrà una versió infantil de 2.5km i també una versió mini de només 600m pels més petits que tinguin ganes de participar de la cursa palafollenca.

Aquestes dues curses infantils són gratuïtes, però cal inscripció prèvia també per internet.

Les inscripcions inclouen entrepà, beguda i samarreta commemorativa de la cursa.

El tret de sortida de la cursa dels adults es farà a les 9.30h des del Palauet, i dues hores més tard serà l’inici de les dues curses infantils i els tres primers classificats de cada categoria tindran trofeu.

L’any passat van acabar la cursa sènior 150 corredors. El guanyador va competar els 9km en un temps de 32 minuts i 18 segons.

La Cursa Popular de Palafolls arriba a la seva 16a edició i, a banda de canviar i escurçar el seu traçat, també canvia de dates, ja que habitualment es feia el mes de maig.