radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Política Impulsen una campanya de comiat a Valentí Agustí a les xarxes socials

Impulsen una campanya de comiat a Valentí Agustí a les xarxes socials

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 425 0

Valentí Agustí (PSC), alcalde de PLF – (Ràdio PLF)

Durant la campanya electoral de les passades eleccions municipals es va iniciar a Twitter una campanya de comiat a l’actual alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, que deixarà el càrrec el proper 15 de juny, després de 36 anys ininterromputs governant a Palafolls.

La campanya porta per nom “Gràcies Valentí”, i segons els seus promotors “ha nascut digitalment per ser publicada en obert i en temps real a Twitter”.

La iniciativa vol servir, afirmen, per “compartir i generar sinèrgies de suport, pensaments i agraïments a una vocació política”, i ho acompanyen amb l’etiqueta #DiguesAdeuAValenti.

La campanya ha publicat un vídeo amb fragments de veu de Valentí Agustí en els seus primers anys com alcalde, com els que sentíem, i ha fet durant aquesta campanya electoral una crida a la ciutadania per compartir arxius de veu, imatges o vídeos que, segons expliquen els impulsors, es van afegir en un document final que es va poder veure al darrer míting de la campanya electoral del PSC, partit que Agustí ha liderat en els últims 36 anys.

Valentí Agustí, nascut a Barcelona fa 69 anys, ha estat alcalde de Palafolls des de l’any 1983 de forma ininterrompuda, convertint-se així en l’alcalde més longeu del Maresme i un dels alcaldes més veterans de Catalunya.

En alguns dels 9 mandats en què Agustí ha governat ho ha fet amb majoria absoluta, mentre que en d’altres els socialistes han necessitat formar govern pactant amb CiU o, en aquestes últimes dues legislatures, amb ICV-EUiA.