radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Minut a MinutDimarts, 14:00 -15:00

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-18:00
Home Economia La Diputació encarrega un estudi sobre l’activitat econòmica a Palafolls

La Diputació encarrega un estudi sobre l’activitat econòmica a Palafolls

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 263 0

La Diputació de Barcelona ha tret a licitació l’elaboració de diferents censos d’activitats per a diferents municipis de la província, com és el cas de Palafolls. Aquest cens és una base de dades que s’elabora mitjançant l’aplicació informàtica Gestor d’Expedients d’Activitats (GIA) i està constituït per totes les activitats, públiques i privades, que s’exerceixen al terme municipal.

La finalitat del cens és que l’Ajuntament treballi amb una única base de dades amb la qual gestionar de manera eficaç i eficient totes les actuacions que s’han de dur a terme respecte de les activitats que es fan al municipi.

Les dades de les activitats que figuren al cens són les dades de l’empresa o de la persona titular de l’activitat, l’emplaçament, la classificació segons la normativa que regula el règim d’intervenció de les activitats, la data de la llicència o de la comunicació i les dades tècniques relacionades amb cadascuna de les activitats.

Aquest cens permetrà  a l’Ajuntament treballar amb una única base de dades aportant-li informació que li serveix per a múltiples àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica.

Fer aquest cens d’activitat costarà entorn als 15.500€ finançats per la Diputació de Barcelona. S’espera que aquest treball s’allargui durant més d’un any i que la presentació del cens sigui a finals del proper any o ja al 2021.