radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Blanes celebra avui un ple extraordinari perquè prengui possessió un nou regidor

Blanes celebra avui un ple extraordinari perquè prengui possessió un nou regidor

COMPARTEIX-HO
, / 356 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Tot i que aquest diumenge es van celebrar les eleccions municipals, i amb elles es marca l’inici d’una nova legislatura als ajuntament, al de Blanes els darrers dies de l’actual mandat encara veuran canvis al ple.

L’Ajuntament ha convocat per a les 7 d’aquest vespre una sessió extraordinària del ple municipal amb un únic punt a l’ordre del dia. Es tracta de la presa de possessió d’un nou regidor del grup municipal de Ciutadans.

Segons ha informat el consistori blanenc, la Junta Electoral Central va trametre a l’Ajuntament la credencial del regidor poc abans de les eleccions, i d’aquesta manera jurarà un càrrec que ostentarà durant pocs dies, fins a la constitució del nou ple.

El nou regidor dels taronges que pren avui possessió del seu càrrec és Roberto Rivas, que entra al ple en susbtitució de Margarita Santo, exregidora que va renunciar al seu càrrec el passat mes de març.

Rivas prendra possessió com a regidor 19 dies abans de la consistució del nou Ajuntament de Blanes, el proper 15 de juny, i en aquell moment deixarà el seu càrrec.