radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » Més de 7000 palafollencs estan cridats a triar el nou Ajuntament de Palafolls

Més de 7000 palafollencs estan cridats a triar el nou Ajuntament de Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 353 0

Diumenge a les 9 del matí obriran els 3 col·legis electorals de Palafolls. Serà la primera vegada que el nombre de persones amb dret a vot al nostre municipi supera les 7000. En concret, 7021 palafollencs poden votar aquest diumenge pel nou Ajuntament i també a les eleccions europees, els dos comicis convocats per aquest diumenge. Són uns 300 palafollencs i palafollenques amb dret a vot més que fa 4 anys.

Es mantenen els mateixos centres de votació dels darrers comicis. La majoria de palafollencs han de votar a les Ferreries, on hi haurà 7 meses electorals. Enguany es tornarà a variar la disposició de les meses. Es mantindran algunes taules al menjador del centre i unes altres es posaran en aules just al costat del menjador. D’aquesta manera, aquest diumenge, no s’usarà el gimnàs de lescola com a centre de votacions.

Sant Lluís tindrà dues meses electorals al Forroll i Sant Genís manté la seva tradicional mesa electoral en la que poden votar gairebé un miler de palafollencs.

Al 2015, en les últimes municipals, van votar el 57.2% dels censats, molt llunt de la participació de les últimes generals que va fregar el 78%.