radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDivendres, 21:00-21:32
Home Política Eleccions Municipals 2019 Esquerra vol transformar i millorar Palafolls

Esquerra vol transformar i millorar Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 221 0

Els republicans insisteixen que el canvi és positiu i animen als electors a canviar el model  de fer política.

Asseguren que el canvi ajudarà a transformar i millorar el nostre poble en aspectes com transparència, sostenibilitat o educació. Ho sdeia Francesc Alemany al debat d’ahir.

 

Alemany va assegurar que el PSC promet però no compleix el seu programa  i va recordar els seus projetes sobre l’obertura d’un hotel d’entitats al Forum Palatiolo, que generi activitat comercial i associativa al centre.

Va lamentar ‘estigmatització de la joventut com a incívica i  recalcar la importància de millorar la percepció de la Policia Locla i la seva tasca.

Va dubtar de la viabilitat d’una piscina coberta i d’altres infrastructures i va alertar d’un risc d’endeutament.

Alemany, a més, va ser ahir a l’entrevista politica i va assegurar que la llista més votada ha de ser la que intenti formar govern . El candidat  assegura que votar Esquerra és el vot útil per provocar el canvi de governar.

 

Esquerra assegura que abaixarà el preu de l’aigua en un 20% en els propers anys si governen a l’Ajuntament de Palafolls i proposaran un model mixte de recollida d’escombraries; contenidors en alguns punts, bàsicament urbanitzacions i disseminats i el porta a porta en trames urbanes més consolidades.