radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 Esquerra vol recuperar el casal de tarda

Esquerra vol recuperar el casal de tarda

COMPARTEIX-HO
, / 257 0

Casal d’estiu de PLF (Ajuntament de Palafolls)

Dins les seves propostes del projecte Vila Educadora, els republicans es plantegen tornar a posar en marxa el Casal de Tarda. Es tracta d’un servei socioeducatiu que facilitava un espai per al seu ús lúdic i educatiu en horari de tarda, un cop acabades les classes, en el que els infants i joves podien fer els deures i diferents activitats.

Aquests servei municipal es va inaugurar fa 10 anys i  es feia en dos punts del municipi; al centre de la vila i al barri de St Lluís i es va deixar de fer amb la posada en marxa de Can Batlle que ja ofereix un servei similar.

Ara els republicans es plantegen tornar a posar en marxa aquest Casal de Tarda en un equipament adient. Francesc Alemany és el cap de llista dels republicans.

Els republicans insisteixen en la necessitat de repensar la recollida d’escombraries a Palafolls. Consideren que l’actual model no és factible per arribar als mínims exigits per llei a partir de l’any vinent i plantejaran un estudi per introduir la recollida porta a porta en alguns sectors del municipi mantenint  els contenidors en d’altres. En parlarem avui amb Alemany a l’entrevista electoral quan acabi aquest informatiu.