radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Esports Resultats irregulars pel bàsquet palafollenc

Resultats irregulars pel bàsquet palafollenc

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 256 0

El Sènior del CB Palafolls s’ha imposat aquest dissabte en el partit que jugava a casa contra el Bàsquet Porqueres Blanc.

L’equip palafollenc, però, ha suat de valent per endur-se la victòria d’un partit igualat i disputat en tot moment i que ha acabat amb victòria de només 2 punts pels locals, que van aconseguir distanciar-se de fins a 7 punts al final del 3r quart però que van haver de mantenir els embats de l’equip del Pla de l’Estany fins al darrer sospir.

Finalment, la victòria va ser pels palafollencs amb un resultat de 66 a 64.

Per la seva banda, l’equip del Sots-25 no ha tingut la sort de cara aquest cap de setmana i ha acabat perdent a casa del Basquet Vedruna Palamós.

El partit va estar dominat en tot moment pels locals, que van acabar imposant-se per 70 a 59.

L’altra cara de la moneda la va imprimir el Sots-21, que ha aconseguit una clara victòria al Palauet contra el Nou Caulès. En aquest cas, els palafollencs van dominar tots els quarts, distanciant-se de 13 punts ja al primer període i acabant imposant-se de 22 punts de diferència, 80 a 58.

L’equip del Júnior C, per la seva banda, va perdre a la seva visita a la pista del CB Vic dissabte al vespre. Aquí el domini va ser clarament pels d’Osona, que van estar per sobre en tots els quarts i van acabar enduent-se la victòria 52 a 36.

Pel que fa als Cadets, la jornada va ser de cara i creu. L’equip groc guanyava a la pista del Vilassar diumenge al matí per un resultat de 67 a 80, però per altra banda l’equip negre perdia amb contundència en el partit que l’enfrontava, també aquest diumenge, contra el Sant Gervasi de Mollet del Vallès. Va ser per un marcador de 64 a 33.