radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Política Eleccions Municipals 2019 C’s no pactarà amb independentistes ni amb el PSC si Victòria entra el consistori

C’s no pactarà amb independentistes ni amb el PSC si Victòria entra el consistori

COMPARTEIX-HO
, / 260 0

Els taronges han posat línies vermelles als possibles pactes postelectorals. Tot i que el seu candidat, Miguel Muñoz, assegura que surten a guanyar, són conscients que amb molta probabilitat caldrà arribar a pactes per poder governar a partir de dilluns.

En aquest sentit Ciutadans ha assegurat que tot i ser política local no es plantegen pactes postelectorals amb els partits independentistes. Tot i això també ha tancat la porta a pactar amb el PSC si els socialistes arriben als 6 representants.  Justament el número 6 del PSC és Martí Victòria, qui fa 4 anys es presentava com a cap de llista de Ciutadans i que va ser expulsat del partit quan va arribar a un pacte de govern amb el PSC.

Segons Muñoz Ciutadans va fer fora a Victòria per haver pactat amb un alcalde imputat.

Ho va dir en l’entrevista política d’ahir a RP. Per Muñoz el principal problema del nostre municipi és l’estat de conservació i manteniment d’equipaments i via pública. El cap de llista de Ciutadans lamenta que el govern hagi acabat el mandat amb un deute 0, però amb el municipi en mal estat de conservació.