radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Un detingut quan intentava robar en un centre de distribució de begudes de Palafolls

Un detingut quan intentava robar en un centre de distribució de begudes de Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 897 0

La Policia Local de Palafolls ha detingut aquest diumenge de matinada un home acusat d’intentar robar en un dels centres de distribució de begudes que hi ha a Palafolls, mentre que dos més van aconseguir fugir.

Segons fonts policials 3 homes van acostar-se amb un turisme i una furgoneta al centre de distribució Disbesa, prop dels semàfors d’entrada a Palafolls. Els lladres van forçar la porta exterior amb la intenció de robar els palets europeus que s’acumulen en aquesta empresa logística.

En arribar la policia, els 3 van aconseguir escapar-se per la porta posterior de l’empresa. Els agents, però, van poder escorcollar els vehicles i es van adonar que la furgoneta era llogada i que en el seu interior hi havia el contracte amb les dades personals d’un dels homes. A més, dins la guantera hi havia la cartera d’un altre dels lladres, un telèfon mòbil i fins a 1000€ en efectiu.

Davant d’aquesta circumstància, la policia va vigilar l’espai a l’espera que tornessin els lladres a buscar els vehicles. Passada una estona un dels lladres va tornar per intentar recuperar el BMW amb el que havien anat a cometre el delicte, però la Policia havia desinflat els pneumàtics per evitar que pogués escapar. Va ser llavors quan els agents van poder detenir-lo.

L’home, d’origen romanès, va  passar a mans de Mossos d’Esquadra que ha obert diligències contra el detingut.