radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
L’Hospital de Calella preveu reduir un 50% les llistes d’espera per les ecografies amb una nova sala d’espera
, / 273 0 0

L’Hospital de Calella preveu reduir un 50% les llistes d’espera per les ecografies amb una nova sala d’espera

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal L’Hospital de Calella preveu reduir un 50% les llistes d’espera per les ecografies amb una nova sala d’espera

L’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella ha posat en funcionament aquest mes de maig una nova sala d’ecografies dotada amb un equip d’alta gama que permetrà fer tot tipus d’exploracions radiològiques.

Segons afirma la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquesta incorporació, juntament amb altres millores dutes a terme al Servei de Radiologia del centre, ha de permetre incrementar el nombre d’exploracions anuals i reduir a mig termini les llistes d’esperaper aquest tipus de proves en prop d’un 50%.

En aquest sentit, es calcula que es faran un 19,4% més d’ecografies anuals, passant de les 18.000 actuals a les 21.500.

Aquest nou aparell se suma als tres que ja té el servei de Radiologia de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) als respectius hospitals de Calella i Blanes. Calella disposa d’un nombre superior d’ecògrafs, pel fet que atén un volum més elevat de pacients respecte Blanes, i aquesta nova incorporació també permet oferir un servei de més qualitat als usuaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Segons assegura la corporació sanitària, en els últims cinc anys s’ha fet una inversió molt important per renovar tots els equips d’ecografies existents als hospitals de l’ens amb l’objectiu de disposar d’uns aparells d’alta gama més resolutius.

En aquest sentit, l’organisme afirma que la bona qualitat d’imatge i l’increment de prestacions permeten millorar la capacitat diagnòstica i evitar d’aquesta manera que el pacient hagi de fer altres proves complementàries per conèixer el seu diagnòstic.