radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política Eleccions Municipals 2019 Les candidatures s’expliquen als joves en una trobada a Can Batlle

Les candidatures s’expliquen als joves en una trobada a Can Batlle

COMPARTEIX-HO
, / 293 0

L’Àrea de joventut de l’Ajuntament de Palafolls ha preparat per aquesta tarda una trobada amb els partits polítics que es presenten a les properes eleccions municipals. La intenció és que membres de les candidatures expliquin les seves propostes per a la joventut i fer-ho directament als joves que estan convocats a la trobada.

L’acte, que començarà a les 7 de la tarda, porta per nom “Pa amb tomàquet electoral”, i segons els seus organitzadors aquesta denominació ja és una “declaració d’intencions”.

Es tracta d’una trobada entre les diverses formacions polítiques que es presenten a les eleccions i els joves de Can Batlle, per tal que els candidats expliquin les seves propostes en clau de joventut i que els joves es relacionin directament amb els polítics.

En parla Albert Muñoz, tècnic de Joventut del local Jove de Can Batlle.

La iniciativa va néixer dels mateixos joves de Palafolls, un col·lectiu que sovint se sent allunyat dels polítics però que també té coses per dir.

Muñoz explica que la intenció del “Pa amb tomàquet electoral” és que els candidats expliquin primer les seves propostes i que, seguidament, els joves puguin debatre les idees amb els polítics i exposar les seves demandes i necessitats.

El “Pa amb tomàquet electoral” és un acte en què hi estan convidades totes les forces polítiques que es presenten a les eleccions del 26 de maig, és obert a tothom i començarà a les 7 del vespre al Local Jove de Can Batlle.