radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00 -13:20

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 La campanya electoral s’intensifica aquest cap de setmana a Palafolls

La campanya electoral s’intensifica aquest cap de setmana a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 86 0

A l’equador de la campanya, les diverses formacions polítques que aspiren a governar Palafolls incrementen l’activitat de la campanya.

Això es nota, principalment, per la quantitat d’actes electorals previstos entre aquest divendres i durant tot aquest cap de setmana, amb gairebé una vintena d’actes .

Per una banda, avui divendres tenen previstos actes dues formacions. El PSC serà a la plaça de Poppi amb una carpa informativa aquesta tarda, i Junts x Palafolls munta una parada informativa a Can Batlle de cara al vespre.

De cara demà dissabte, enceta la jornada ERC que instal·larà una parada al Fòrum Palatiolo al matí. El mateix emplaçament el faran servir també Ciutadans i Junts per Palafolls, que també muntaran les seves respectives parades, fins al migdia. En aquest cas, la formació encapçalada per Jordi Rubio serà també, de manera paral·lela, al parc de les Esplanes.

El mateix matí de dissabte, a les 11, el PSC es desplaçarà fins al centre cívic de Cim de Mirallles, a Ciutat Jardí, on duran a terme un dels seus actes de campanya.

Ja a la tarda, ERC farà el seu acte central de campanya a la Glorieta del Doctor Torner, a 2/4 de 7 de la tarda. Mitja hora més tard, Nosotros començarà un acte a la Plaça Mas Tit, al barri de Santa Maria, a les 7 del vespre el Forroll acollirà un acte amb botifarrada del PSC.

Diumenge també serà una jornada políticament intensa. La campanya continuarà, per una banda, amb un acte d’ERC a Mas Reixach, i paral·lelament un altre acte de Nosotros a la Plaça de les Valls d’Ax.

El matí de diumenge, de fet, acapararà el gruix d’esdeveniments de la campanya aquest cap de setmana. a les 10 del matí els actes continuaran amb Palafolls en Comú, que explicarà el seu projecte polític la Plaça de Mas Tit, a Santa Maria, i mitja hora més tard Junts per Palafolls farà una parada informativa al Forroll, a Sant Lluís.

Poc després, aquest mateix emplaçament acollirà un acte d’ERC, al punt de les 11 del matí, i a la mateixa hora el PSC es desplaçarà fins al Local Social de Sant Genís per dur-hi a terme un dels seus actes.

La candidatura encapçalada per Loli Agüera serà també diumenge al Parc de les Esplanes celebrant una arrossada a dos quarts de 12 del migdia.

Junts per Palafolls serà la formació encarregada de tancar els actes de campanya d’aquest cap de setmana. Ho farà amb una parada informativa a la Plaça de les Valls d’Ax a les 6 de la tarda.