radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 ERC vol un poble viscut prioritzant el dia a dia

ERC vol un poble viscut prioritzant el dia a dia

COMPARTEIX-HO
, / 141 0

Jordi Villaret va ser el representant dels republicans al debat d’ahir. Va ser molt crític amb la gestió dels últims 4 anys de  govern compartit entre PSC i EUiA a qui acusa de manca de manteniment  al poble i de no complir amb les promeses que fan.

Villaret ho contraposa al model proposat per Esquerra que, segons el número 3 de la candidatura, aposta per un “poble viscut” centrat en la gent i en el seu dia a dia amb especial atenció a l’educació, als joves o al territori.

El republicà va tornar a criticar el que consiera polítiques de pobles de postal i es va enganxar amb els representants del PSC i de Palafolls en comú per Ciutat Jardí o per les polítiques de joventut. Sobre la urbanització assegura que el govern ha venut la moto als veïns sobre lesrecents obres i sobre els joves, el republicà assegura que no n’hi ha prou amb un local jove, si aquests no se’l fan seu i critica les polítiques en joventut dels últims anys.

Villaret també va criticar la neteja viària i la recollida d’escombraries.