radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Palafolls en Comú vol més habitatges de lloguer social

Palafolls en Comú vol més habitatges de lloguer social

COMPARTEIX-HO
, / 244 0

El programa electoral de la formació inclou un ampli ventall de mesures referents a l’habitatge. En concret la formació impulsar un pla local d’habitatge i ampliar el parc de lloguer social a partir de pisos públics ja existents i promoure la participació de pisos privats. Ho farien amb estímuls i sancions.

De fet la formació preveu multar els pisos buits amb un increment del 50% de l’IBI, amb el que espera que els habitatges es posin en lloguer per ampliar l’oferta de lloguer del nostre poble. Per fer-ho promouran un cens dels habitatges actualment desocupats.

També volen incentivar que els propietaris lloguin habitatges buits a canvi que els inquilins es comprometin al manteniment  i millora dels immobles.Palafolls en comú preveu que en 15 anys el 15% de les vivendes principals estiguin destinades a polítiques socials.