radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 Esquerra manté la intenció d’ubicar l’Hotel d’entitats al Fòrum Palatiolo

Esquerra manté la intenció d’ubicar l’Hotel d’entitats al Fòrum Palatiolo

COMPARTEIX-HO
, / 242 0

Projecte d’Hotel d’Entitats. ERC

Ja era una de les seves propostes de fa 4 anys i el partit manté que és la millor ubicació per instal·lar  un equipament que agrupi a les principals activitats culturals del poble.  Els republicans creuen l’Hotel d’Entitats al fòrum Palatiolo ajudaria a aprofitar sinèrgies amb el teatre municipal i al Mid, cosa que ajudaria i impulsaria l’activitat cultural del municipi. La intenció d’Esquerra és ubicar aquest nou equipament a l’actual centre parroquial, en l’últim mòdul que  queda de les antigues escoles.

De retruc la formació torna a criticar la decisió del govern d’ubicar la caserna de la Policia Local en aquesta cèntrica plaça local. El seu candidat, Francesc Alemany explica que  5 anys després de la seva inauguració, la caserna ha demostrat que està mal ubicada i mal construïda i aposta per reubicar-la en un altre emplaçament.

Un cop traslladada la caserna, els republicans preveuen utilitzar l’actual edifici com equipament educatiu i social.

Paral·lelament els republicans preveuen la creació d’un tècnic d’entitats que coordini l’activitat cultural i faciliti la feina de les associacions i evitar concentració d’activitats en un mateix dia.