radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Mig miler de participants passen per Blanes en una nova Mostra de Teatre d’Instituts Públics

Mig miler de participants passen per Blanes en una nova Mostra de Teatre d’Instituts Públics

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

La ciutat veïna de Blanes acull, des d’aquest dimecres i fins divendres, la 26a edició d’aquesta mostra, que rebrà prop de mig miler de participants, entre alumnes, professors i monitors.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, en total s’hi presentaran 22 obres de teatre provinents de 16 instituts gironins. Tots ells han estat assajant les seves respectives obres des de l’inici de curs.

Les representacions s’enceten aquest dimecres a les 10 del matí, i finalitzaran el divendres dia 17 a la tarda, amb el lliurament d’obsequis.

El consistori blanenc destaca dues novetats per l’edició d’enguany de la Mostra de Teatre d’Instituts. Per una banda, l’esdeveniment inclou un espectacle de dansa i piano a càrrec de ballarines i un pianista de Blanes, que tindrà lloc el dijous a la una del migdia al Teatre de Blanes.

D’altra banda, l’altra novetat que destaca l’Ajuntament és la que tindrà lloc el divendres al migdia, amb la presentació de l’obra ‘Exsilium’, que farà el Grup Jove del Centre de Formació Teatral ‘El Galliner’ de Girona, i que servirà com a cloenda de la mostra.

La XXVI Mostra de Teatre de l’Ensenyament Públic Secundari de les comarques gironines és una activitat organitzada pel Seminari del Professorat de Teatre de Girona compta amb la col·laboració del Centre de Formació Teatral El Galliner de Girona, El Teatre de Blanes, l’Esbarjo Parroquial i l’Esbart Joaquim Ruyra.