radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Junts Per Palafolls proposa fer del Castell un centre històric, turístic i cultural

Junts Per Palafolls proposa fer del Castell un centre històric, turístic i cultural

COMPARTEIX-HO
, / 331 0

És una de les principals propostes en matèria cultural de la formació encapçalada per Jordi Rubio. Junts per Palafolls expliquen que volen consolidar les restes del Castell i habilitar-hi un espai per a un màxim de 150 persones assegudes, amb  un espai escènic on s’hi facin espectacles  de recreació històrica o d’altres de culturals destinats a escolars, però també al turisme.

Segons expliquen des de la candidatura, es vol aprofitar que Palafolls està al centre d’una gran àrea turística per atreure també públic al Castell.

El candidat dels independentistes, Jordi Rubio, explica que es vol deixar de donar l’esquena a la fortalesa per convertir-lo en un pol d’atracció cultural.

Segons va explicar Junts per Palafolls en l’acte de dissabte, la formació preveu oferir espectacles amb voluntaris de Palafolls i pobles veïns, sempre amb rigor històric.

Durant la seva presentació es va incidir en la cultura catalana com a base per la construcció del poble.

En matèria d’habitatge, la formació, a l’òrbita de Puigdemont, va proposar la creació d’una oficina d’habitatge i va criticar el govern per , segons diuen, haver refusat ajuntar-se a la de Malgrat. També van criticar a l’oposició actual per no haver volgut buscar un pacte per, per exemple, haver apostat per la Taula d’Habitatge.