radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 Ciutadans preveu refer la zona esportiva de la Figuerassa

Ciutadans preveu refer la zona esportiva de la Figuerassa

COMPARTEIX-HO
, / 351 0

La formació considera que cal un projecte integrador a la zona esportiva de Sant Lluís. D’entrada faran un estudi de la situació actual, per saber la prioritat d’actuacions. En aquest sentit denuncien el mal estat de manteniment del pavelló del Figuerassa Arena, on asseguren que hi ha goteres i problemes d’il·luminació. També proposen duplicar el nombre de vestidors per fer el pavelló més funcional a l‘hora d’acollir partits.

Ciutadans també aposta per refer la pista d’atletisme i el camp de futbol i va més enllà i proposa instal·lar-hi pistes de paddel o de tenis en col·laboració de la iniciativa privada. Miguel Muñoz és el candidat dels taronges.

Ciutadans també preveu fomentar  l’esport per a discapacitats. Per fer-ho necessitarà posar al dia el Palauet de Palafolls. Asseguren que té greus deficiències pel que fa a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda. També preveu reubicar el conserge de l’equipament a l’entrada general del Palauet.