radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Agüera proposa la creació d’un banc de llibres escolars
, / 359 0 0

Agüera proposa la creació d’un banc de llibres escolars

COMPARTEIX-HO
Home Política Eleccions Municipals 2019 Agüera proposa la creació d’un banc de llibres escolars

Els socialistes preveuen impulsar la creació d’un banc de llibres escolars que permeti abaratir una de les despeses més grans pels pares.

La intenció és que els pares paguin un cop els llibres i que aquests quedin en custòdia als centres educatius per ser cedits en anys posteriors a d’altres alumnes. Segons la candidata socialista, Dolors Agüera, cada any només caldria pagar una mínima quota per garantir que el bon estat i el manteniment dels llibres.

Segons el PSC aquesta iniciativa s’ha de treballar amb les AMPA, però també amb els mestres per tal d’establir els llibres necessaris.

El PSC també preveu ampliar l’oferta cultural actual amb un  nou cicle especialment dedicat a infants i joves. Seguint el camí d’altres certamens com el Singulars o el MiNiMal, però específicament per a un públic infantil i juvenil, una de les assignatures pendents de l’oferta cultural palafollenca.

En matèria de gent gran els socialistes preveuen posar en marxa una Xarxa d’Acompanyament a persones grans que viuen soles per ajudar-les en les tasques diàries com anar a comprar o acompanyar-les al metge entre d’altres.