radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Ràdio Palafolls engega el seu sondeig electoral

Ràdio Palafolls engega el seu sondeig electoral

COMPARTEIX-HO
, / 501 0

Aquests dies s’estan realitzant les trucades telefòniques per elaborar el sondeig que aquesta emissora us presentarà aquest proper dilluns.

Cada 4 anys l’emissora encarrega a l’empresa Infortècnica de Barcelona la realització d’una mostra electoral a partir de trucades telefòniques que ajudin a dibuixar un pronòstic dels comicis municipals.

Des de fa uns dies l’empresa esta fent trucades aleatòries i totalment anònimes per tal de fer 4 preguntes referents als propers comicis locals no només de la intenció de vot, sinó també sobre el grau de coneixement dels candidats i la seva valoració.

L’enquesta no dura més de 2 minuts i, com dèiem, és del tot anònima, ja que és un programa informàtic qui decideix a qui es truca i ni tant sols la persona que fa l’enquesta sap ni a qui es truca ni el seu número de telefon.

El sondeig electoral de RP és un dels moments més esperats de la campanya, ja que ajuden a fer una projecció de com funciona la campanya i com poden ser els resultats  del dia de les eleccions.

En total l’empresa Infortècnica farà més de 400 trucades efectives i anònimes a números de telèfon de Palafolls.

Aquest proper dilluns, a l’Informatiu del Migdia, es donaran a conèixer els resultats del sondeig electoral de Ràdio Palafolls.