radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 Palafolls en comú vol revitalitzar l’entrada dels semàfors

Palafolls en comú vol revitalitzar l’entrada dels semàfors

COMPARTEIX-HO
, / 355 0

Asseguren que l’entrada dels semàfors no és la més utilitzada, tot i que hauria de ser-ho. És per això que la formació morada proposa una intervenció a la zona per revitalitzar-la per retornar-li la importància com entrada principal. Dissabte els comuns van exposar la proposta d’incentivar la creació

Entrada pels semàfors a Palafolls

d’un micro centre comercial a l’entrada del nostre municipi i la creació d’un vial per a vianants que uneixi el carrer passada i el carrer Ramon Turró. Això sumat a la rehabilitació i condicionament  de la passera hauria d’ajudar a reformular l’entrada al nostre municipi. Ho exposa Yoel Pelaez responsable d’urbanisme de la candidatura de Palafolls en Comú.

Una altre de les propostes de la formació és impulsar una discoteca o una zona de bars nocturns al polígon industrial per incentivar la creació d’una oferta pròpia d’oci nocturn.

El partit proposa que l’urbanisme estigui sempre lligat a les persones i que cal aprofitar les oportunitats de creixement per aconseguir que Palafolls sigui un sol poble sense diferències segons les zones.