radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Informatiu NitDimarts, 21:00-21:30
Home Policial - Judicial La Policia fa una xerrada sobre la diversitat sexual

La Policia fa una xerrada sobre la diversitat sexual

COMPARTEIX-HO
, / 181 0

Aquest dilluns, el cos de la Policia Local de Palafolls ha assistit a la Biblioteca de l’escola Mas Prats per oferir una nova xerrada sobre diversitat sexual, una temàtica que ja s’ha posat damunt la taula des del cos en anteriors ocasions tant a famílies com a alumnes del municipi.

La xerrada, aquest cop, ha estat oberta a tota la ciutadania, i ha servit per debatre sobre als dubtes que sorgeixen, per exemple, al voltant de conceptes com “identitat sexual” o “orientació sexual”.

Uns conceptes que, tot i que mica en mica s’han anat posant en coneixement de la societat, sovint encara generen dubtes. Resoldre’ls, precisament, era un dels objectius de la xerrada feta ahir a Mas Prats.

Jaume Ulldemolins és agent de la Policia Local de Palafolls i encarregat d’impartir la sessió d’ahir a la biblioteca del centre, i n’ha parlat a RP.

Ulldemolins admet que, tot i que mica en mica la població ha anat prenent consciència de l’existència d’aquesta diversitat, encara queden interrogants per resoldre.

L’agent considera interessant que, tot i que anteriorment molta gent ja ha assistit a d’altres xerrades de la Policia sobre la realitat LGTBI, sempre s’hi acosta gent nova i amb nous dubtes.

En aquest sentit, Ulldemolins destaca que la intenció de les xerrades és que siguin dinàmiques, i explica que si cal es converteixen en taules rodones entre els assistents i els responsables de la sessió.

Des del cos de la Policia Local de Palafolls es mostren oberts a realitzar aquesta xerrada en altres centres escolars o espais, si així se’ls demana.

Un d’aquests espais, per exemple, és l’Institut, on l’edat dels alumnes és sinònim d’una nova etapa de descobriment personal, afectiu i sexual i, segons explica Ulldemolins, sovint també de dubtes per resoldre.