radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Esports La jornada del bàsquet deixa només victòries pel Cadet Groc i el Mini

La jornada del bàsquet deixa només victòries pel Cadet Groc i el Mini

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 206 0

La jornada ha estat complicada per la majoria d’equips del CB Palafolls que jugaven aquest cap de setmana.

Ha estat el cas, per exemple, del Sots-25, que jugava al Palauet aquest dissabte al vespre contra l’Onyar. L’equip va començar mantenint el pols als visitants, arribant al final del primer quart amb un resultat de 16 a 18 favorable als gironins, i cedint pocs punts més a la mitja part, amb un marcador de 23 a 28. A la segona meitat del partit, però, els palafollencs van perdre el ritme i van acabar perdent de 20 punts el tercer quart i perdent finalment el partit de 35 punts, 32 a 67.

De molta menys distància, però no per això menys dolorosa, va ser la derrota de l’equip del Sots-21, que també ha perdut aquesta jornada.

Els palafollencs van caure per un ajustadíssim 67 a 68 davant del CB Llagostera, en un partit disputat aquest diumenge al migdia al Palauet.

El partit va ser igualat en tot moment, amb domini palafollenc al final del tercer quart, però va acabar decantant la balança a favor dels visitants a l’últim sospir.

La jornada tampoc va ser positiva pels júniors. El de nivell B va caure a la pista del Canet aquest dissabte al migdia per un resultat de 74 a 50, en un partit difícil i dominat en tot moment pels locals.

El Júnior C, per la seva banda, tampoc va signar una bona jornada, i va caure al Palauet també dissabte al migdia, en un partit contra el Bàsquet Bufalà Verd. El partit va acabar amb derrota palafollenca 58 a 72.

La nota positiva de la jornada la van firmar els equips del Cadet Groc i el Mini. El Cadet va imposar-se al Minguella de Badalona després d’un partit disputat a Palafolls, i que va acabar amb resultat de 72 a 68 favorable als locals. El Mini, per la seva banda, va guanyar amb autoritat al CB Joventut Castelldefels per 58 a 41 aquest dissabte al matí.