radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat S’inicien les preinscripcions a la Llar d’Infants municipal

S’inicien les preinscripcions a la Llar d’Infants municipal

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 227 0

La Llar d’Infants Palafollets va celebrar durant el dimarts i el dijous de la setmana passada dues jornades de portes obertes a les famílies, amb l’objectiu d’ensenyar el centre i la seva activitat als pares i mares uns dies abans d’iniciar-se les preinscripcions.

Un tràmit que s’ha iniciat, precisament, aquesta setmana. Des d’ahir dilluns s’ha obert el període per demanar plaça a la Llar d’Infants; un procediment que es mantindrà obert fins el proper divendres 24 de maig.

Les sol·licituds de preincripció a la Llar es poden fer, per una banda, de manera presencial. Si s’escull aquesta opció, les famílies han de dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a l’Ajuntament en horari de matins, de 9 a 2 del migdia.

Per altra banda, també es pot escollir l’opció de fer la sol·litud de forma telemàtica, a través del web municipal, www.palafolls.cat.

En tots dos casos, cal omplir un formulari, al qual s’ha d’adjuntar el llibre de família o altres documents relatius a la filiació de la persona sol·licitant, així com el DNI de la persona que sol·licita la plaça. En el cas que es triï l’opció de fer el tràmit presencialment, caldrà portar els documents originals, mentre que si es fa a través del web caldrà annexar una còpia autèntica de la documentació aportada.

Un cop s’acabi el termini de presentació de sol·lictuds per la llar, el calendari segueix el 4 de juny, dia en què es publicaran la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntació provisional.

L’endemà s’iniciarà el termini per presentar reclamacions –del 5 a l’11 de juny–, i el sorteig del número de desempat està previst entre el 12 i el 14 de juny.

Finalment, la llista definitiva d’infants admesos a la llar es publicarà el dimarts 18 de juny, i el pèríode matrícula començarà l’endemà i s’allargarà fins el 26 de juny, ambdós inclosos.

Aquest calendari, aprovat per la Junta de Govern local, està prescrit per la Generalitat i supeditat a la demanda de places.

El curs vinent, la Llar d’Infants Palafollets comptarà amb una aula de nadons, dues aules de P1 i 3 de P2.