radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Eleccions Municipals 2019 Palafolls en comú preveu que els veïns decideixen les principals intervencions i també les avaluïn

Palafolls en comú preveu que els veïns decideixen les principals intervencions i també les avaluïn

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

Tot i que la formació prioritzarà les accions incloses en el seu programa electoral, també proposa consultar qualsevol inversió important amb els veïns de l’àmbit afectat, per tal que puguin dir-hi la seva, millorar els projectes i marcar les prioritats en consonància amb les voluntats del poble.

El partit, però, va més enllà i preveu passar comptes amb els veïns de l’acció de govern. Vol fer trobades i assemblees específiques amb veïns a la sala de plens per retre comptes i donar la cara de l’acció de govern i per saber si els projectes han funcionat correctament o cal redreçar-los.

Juan Andrés Osorio és el número 2 de la candidatura de Palafolls en Comú.

Palafolls en Comú va fer dissabte una parada informativa a la plaça de Poppi on va apropar les propostes generals de la formació a tot l’àmbit del municipi. Entre d’altres proposen corregir el dèficit de bancs i papereres arreu del municipi. A més els comuns recorden que aquesta acció no implicaria una despesa municipal, ja que la Diputació ofereix tant bancs com papereres de forma gratuïta als municipis de la província. Pel partit la neteja és una assignatura a millorar al centre, però també a la resta del municipi.