radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Nosotros proposa un pla antiocupes a Palafolls

Nosotros proposa un pla antiocupes a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 178 0

Bermán a Mas Reixach

Segons el candidat de la formació, Óscar Bermán, una de les principals problemàtiques detectades a les urbanitzacions de Palafolls és l’ocupació d’habitatges buits. A la parada informativa que Nosotros va muntar dissabte a Mas Reixach, el candidat va donar més informació  sobre el seu pla anti ocupació, que passa per coordinar diferents regidories per censar les vivendes actualment ocupades i aquelles susceptibles de ser-ho per intensificar la presència policial.

D’una banda es buscar instigar policialment als ocupes per tal que abandonin els habitatges ocupats il·legalment i d’altra banda evitar que entrin en d’altres vivendes de Palafolls o que cometin altres il·lícits.

Bermán ha promès un local social a Mas Reixach i millores en l’asfaltat i la senyalització en aquesta zona.

El cap de setmana ha servit a Nosotros per presentar propostes a les urbanitzacions del nostre municipi.