radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Junts per Palafolls es presenta com el partit amb visió de futur

Junts per Palafolls es presenta com el partit amb visió de futur

COMPARTEIX-HO
, / 293 0

Dissabte el Fòrum Palatiolo va acollir l’acte de presentació oficial de la candidatura de Junts per Palafolls, que recull l’herència i l’espai de CiU a la nostra localitat. L’acte va servir per presentar els membres de la candidatura que van anar donant algunes pinzellades del seu projecte per Palafolls.

Junts per Palafolls proposa la rebaixa de l’IBI durant un parell d’anys  i crear una Oficina d’atenció a la Gent Gran, per tal d’orientar a les persones grans sobre oci, cultura i opcions d’ajudes i benestar.

En els seus parlaments l’excandidat de la formació, Josep Maria Botella va ser el més contundent en afirmar que la llista de Junts per Palafolls  representa  un canvi en la manera de fer política de Valentí Agustí, que va qualificar de política personalista i mediocre. Segons Botella la seva formació planteja un projecte de futur.

La presentació va comptar amb el conseller d’Interior Miquel Buch, que va recordar que Junts per Catalunya és la formació que aposta per la igualtat i per la generació d’activitat econòmica i d’impostos que ajudin a equilibrar la societat.

Al final de l’acte es va poder escoltar un missatge de suport del president Carles Puigdemont a la candidatura de Junts per Palafolls amb Jordi Rubio al capdavant.