radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 Esquerra estudiarà una recollida de brossa combinant el porta a porta i contenidors

Esquerra estudiarà una recollida de brossa combinant el porta a porta i contenidors

COMPARTEIX-HO
, / 178 0

Els republicans identifiquen la recollida i el tractament de les escombraries com un dels punts importants en els que cal actuar al nostre municipi. En aquest sentit, i atenent a l’objectiu d’incrementar la separació i el reciclatge de les diferents fraccions, els republicans aposten per estudiar la introducció d’un model compartit entre la recollida en àrees completes de contenidors, com l’actual, però combinat amb un servei porta a porta en alguns sectors del poble. Segons Francesc Alemany, és l’única manera d’arribar als mínims exigits per normativa.

Els republicans també aposten per revisar el contracte de la neteja viària. Segons expliquen el contracte es va adjudicar atenen només a criteris econòmics, cosa que fa que les empreses prometin freqüències de pas, nombre de maquinària o d’altres accions impossibles de complir en condicions de qualitat.

Els republicans van fer dissabte una carpa informativa a Santa Maria on van explicar, entre d’altres, la necessitat de revitalitzar els equipaments de la zona com Can Batlle o el Camp de Futbol. Justament els republicans recorden que el camp de futbol és un equipament inacabat.