radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 21:00-21:30
Home Política Eleccions Municipals 2019 Ciutadans demana fer una auditoria interna de l’Ajuntament

Ciutadans demana fer una auditoria interna de l’Ajuntament

COMPARTEIX-HO
, / 276 0

 El partir taronja es va presentar ahir en un acte al Forroll que va aplegar a militants, simpatitzants i candidats d’altres municipis.

El cap de llista de Ciutadans de Palafolls, Miguel Muñoz, va explicar que fa molts mesos que treballen per construir la candidatura i el programa electoral i que per fer-ho han elaborat un govern paral·lel en el que cada membre de la llista ha tingut assignada una temàtica específica per treballar-la profundament. D’aquesta manera s’han repartit les responsabilitats i la feina per confeccionar el seu programa electoral.

Una de les propostes més destacades de Ciutadans és fer una auditoria per saber l’estat financer que ajudi a confeccionar, de forma més realista i ajustada, el pla de govern.

Durant l’acte van parlar Ivan Fuentes i Sílvia Martín, els números 2 i 3 de la candidatura, que van denunciar l’estat de deixadesa en el que es troben els barris de Palafolls, en especial el barri de Sant Lluís. Va posa com exemple la plaça de la Constitució, fent incidència amb el nom de la plaça i el seu mal estat, però també van denunciar l’augment de pisos ocupats al municipi.

També van parlar responsables de la territorial del partit, com Marisol Garcia o Carlos Sànchez, que van agrair el compromís i l’esforç dels membres de les candidatures locals que lluiten per fer millor el dia a dia dels municipis