radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Informatiu NitDimarts, 21:00-21:30
Home Policial - Judicial Blanes avança dues hores el tancament d’alguns bars i discoteques

Blanes avança dues hores el tancament d’alguns bars i discoteques

COMPARTEIX-HO
, / 256 0

El consistori farà arribar als responsables de les discoteques, sales de ball i sales de festes del barri d’Els Pins un decret que avança dues hores el tancament dels locals surant 9 mesos a l’any. D’aquesta manera hi haurà dos horaris: l’ordinari, en què s’haurà de tancar els locals a les 3 de la matinada en dies feiners i a les 4 el cap de setmana i l’horari de vacances i festius, quan el tancament genèric serà a ¾ de 4 de la matinada, i els festius a ¾ de 5 de la matinada.  El consistori deixa ara 10 dies d’audiència per veure què n’opina el sector abans que sigui efectiu aquest nou horari.

Segons explica l’Ajuntament de Blanes, es vol posar solució als problemes de seguretat i a la proliferació d’actes incívics i vandàlics que es concentren a la Zona d’Oci Nocturn d’Els Pins. S’arrosseguen des de fa molt de temps i no semblen tenir aturador malgrat  la continuada presència de patrulles de la Policia Local i Mossos d’Esquadra.

Aquesta nova mesura s’ha pres arran dels alderulls que es van viure a la ciutat el passat 30 d’abril quan hi va haver destrosses en vehicles estacionats al carrer, actes incívics, molèsties als veïns, baralles i inclús un jove menor d’edat que va resultar ferit lleu per arma blanca.

En l’informe policial emès pels caps de la Policia Local de Blanes i de Mossos ja s’apuntava a la reducció horària a tota la zona lúdica, tal com s’ha acabat decidint.

A banda de provocar soroll i baralles en la zona lúdica, quan els joves surten dels locals i es dirigeixen a l’Estació de Tren també originen molèsties, aldarulls, baralles, actes incívics i danys en mobiliari i vehicles. Darrerament els efectius policials no tan sols han hagut d’anar a donar suport als vigilants de l’Estació de Tren, també ho han hagut d’anar a fer a l’Estació d’Autobusos, a requeriment dels conductors.