radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Societat El local jove de Can Batlle acull una formació sobre el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

El local jove de Can Batlle acull una formació sobre el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 628 0

Aquest dilluns, el local jove de Can Batlle acollirà una formació adreçada a dinamitzadors i informadors juvenils. Es tracta d’una proposta formativa que arriba des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, i que està adreçada a tots els professionals de la comarca que treballen en l’àmbit dels serveis que tenen els joves com a públic.

Segons informa l’Ajuntament de Palafolls, l’objectiu de la proposta és donar a conèixer el servei i que aquest es pugui implementar a les diferents poblacions del Maresme.

La formació consistirà en una introducció al servei de mobilitat, conèixer els espais de treball i de coordinació virtuals així com l’atenció i el suport online que poden rebre els joves beneficiaris del servei.

Des de  l’Àrea de Joventut del consistori palafollenc hi participaran dos dels dinamitzadors actuals.

Entre les propostes que ofereix el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme hi ha la realització d’estudis a l’estranger, treballar amb una feina qualificada o no qualificada, en un país o sector concrets, fer estades amb beques de pràctiques o investigació, així com també de caràcter solidari o de voluntariat, i també s’ofereix la possibilitat de participar en projectes juvenils, com intercanvis, formacions internacionals, entre d’altres.

L’Ajuntament de Palafolls recorda que des dels locals joves i el servei comarcal es dona informació, orientació i assessorament sobre les opcions que tenen al seu abast els joves per fer una estada en un altre país.

En aquest sentit, es pot demanar informació personalitzada a l’Assessoria Presencial, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves realitza una atenció de forma individual.