radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Blanes acull aquest diumenge la 6a Marxa Solidària “Oncolliga’t en Marxa”
, / 256 0 0

Blanes acull aquest diumenge la 6a Marxa Solidària “Oncolliga’t en Marxa”

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Blanes acull aquest diumenge la 6a Marxa Solidària “Oncolliga’t en Marxa”

L’entitat Oncolliga Blanes ha organitzat aquest cap de setmana una nova edició d’aquesta marxa, que combina esport i solidaritat.

Per l’edició d’enguany, la marxa s’ha avançat una setmana respecte e passat 2018, i tindrà lloc demà diumenge 12 de maig, a partir de les 10 del matí, amb sortida i arribada des del Passeig de Mar de Blanes.

Els participants s’han d’inscriure mitjançant un donatiu al preu de 8€, i les 600 primeres inscripcions ja compten amb un obsequi assegurat, com serà la característica samarreta que identifica cada any aquesta marxa.

Tots els donatius que es recullin en aquest esdeveniment es destinaran a la Fundació Oncolliga. N’ha parlat, a aquesta emissora, Nuri Vehí, una de les components de l’entitat.

La proposta d’itinerari que es presenta és un recorregut de 8 quilòmetres a peu pla, i principalment arran de mar. La intenció de la organització és que sigui, com ha estat sempre, un esdeveniment de caràcter popular i obert a tots els públics.

Les inscripcions es poden fer durant tota la jornada d’aquest dissabte al Passeig de Dintre, així com també demà mateix, dia de la cursa, a dos quarts de 9 del matí, en aquest cas a la carpa de sortida que situada al Passeig de Mar.

El tret de sortida de la marxa es donarà al punt de les 10 del matí.

Oncolliga Blanes entitat sense ànim de lucre nascuda ara fa 15 anys amb l’objectiu de donar un nou impuls a la tasca de la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer, que treballa des de ja fa 23 anys.

A Blanes, la seu local de l’entitat es va presentar ara fa 5 anys, moment en què es va començar a organitzar la primera edició la marxa.