radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Palafolls En Comú es presenta com a únic partit d’esquerres i progressista a Palafolls

Palafolls En Comú es presenta com a únic partit d’esquerres i progressista a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 653 0

El partit estrena alcaldable. Clara Hidalga encapçala la llista de la formació que aglutina diferents formacions d’esquerra al nostre municipi, entre elles ICV-EuiA, que actualment ja té representació a l’Ajuntament palafollenc. De fet l’actual regidor d’aquesta formació, Juan Andrés Osorio, és el número 2 de la llista de Palafolls en Comú.

Hidalga considera que són l’únic partit realment d’esquerra i progressista i no dubte en situar el seu partit entre els 3 primers a les urnes el proper dia 26.

 

El partit va començar anit a penjar cartells i pancartes amb el seu lema de campanya; Fem dels barris el nou poble, exemplificant que un dels punts bàsics del seu programa es basarà en els barris i urbanitzacions del municipi.

Hidalga penjant el primer cartell aquesta mitjanit

La formació té representació al consistori des de fa 8 anys, i des de en fa 7 han format part del govern municipal al costat del PSC.

Palafolls en comú té previst per demà un acte de campanya a la sala de damunt del Cafè a les 5 de la tarda. Serà per parlar d’urbanisme i de persones i anirà a càrrec d’un dels membres de la candidatura.