radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Esquerra assegura que “Ara és l’hora!”

Esquerra assegura que “Ara és l’hora!”

COMPARTEIX-HO
, / 293 0

Els republicans esperen repetir els bons resultats aconseguits en les últimes eleccions generals, quan van guanyar al nostre municipi. Els republicans asseguren estar preparats per assumir el repte de governar el nostre municipi després de 36 anys de Valentí Agustí.

Per fer-ho Esquerra torna a apostar per Francesc Alemany que es presenta per tercera vegada a les eleccions locals.El candidat republicà considera que Esquerra és l’alternativa, però demana un ampli recolzament que salvi el presumible fraccionament de l’Ajuntament que dificultaria la governabilitat.

Alemany recorda que guanyar les eleccions no implica poder governar.

Els republicans consideren que han demostrat en aquests anys a l’oposició quin és el seu model de poble i de gestió, així com la seva capacitat per poder governar el nostre municipi. Per això la formació manté als primers llocs de la llista els mateixos candidats que fa 4 anys amb Susanna Pla i Jordi Villaret.

En el primer cap de setmana de campanya, els republicans faran aquesta tarda una carpa informativa a la plaça de Poppi, coincidint amb la sortida de les escoles i demà al migdia repetiran carpa informativa a la plaça de Mas Tit, a Sta Maria. Diumenge muntaran una parada informativa al local social de Mas Carbó, a partir de les 10. A les 12, els republicans han organitzat una xerrada vermut al local social de Sant Genís.