radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Cultura Els periodistes i escriptors Montse Sanjuan i David Marín conversen aquest dissabte al Paraules pel 19

Els periodistes i escriptors Montse Sanjuan i David Marín conversen aquest dissabte al Paraules pel 19

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 326 0

El RiP de Palafolls continua aquest dissabte celebrant el seu 20è aniversari amb el Paraules pel 19, la seva nova proposta cultural i literària que s’està desenvolupant des del passat mes de gener i que s’allargarà fins el proper mes de juny.

Després de l’última xerrada, celebrada a principis d’abril i que tenia com a convidats a Monika Zgustova i Manel Guerrero, demà dissabte el cicle portarà als escriptors i periodistes Montse Sanjuan i David Marín, en aquest cas susbtituint a la convidada incial, l’escriptora Marta Alòs, que no hi pot assistir per motius familiars.

Sanjuan és autora, entre d’altres, de la sèrie de llibres de la Mosso d’Esquadra Anna Grimm, de la qual hi ha 3 obres, així com també és autora de relats publicats en diversos mitjans i del bloc Llibres Llegits i per Llegir, des de l’any 2006.

Per la seva banda, el periodista i escriptor David Marín treballa al setmanari La República i des de fa més de 10 anys viu a la comarca de la Noguera, des d’on ha escrit diverses novel·les. Precisament, conjuntament amb Marta Alòs ha escrit el llibre de relats eròtics “Amb X de sexe”.

Marín ha resultat recentment guanyador de la 10a edició del premi Crims de Tinta de novel·la negra, amb l’obra “Purgatori”, ambientada entre la Vall Fosca, Balaguer i Lleida.

La xerrada entre els dos autors tindfrà lloc, com és habitual, a la biblioteca Enric Miralles. Serà al punt de les 7 del vespre. El cicle Paraules pel 19 acabarà el propoer divendres 14 de juny, amb Gemma Lienas i Laura Gomara com a convidades.

Demà dissabte, Palafolls també serà l’escenari d¡una nova edició de la Fira Olé PLF, que té a la cultura andalusa com a protagonista i que oferirà propostes de flamenc, zumbla flow i música en directe.

Tot plegat arrencarà a les 6 de la tarda a la plaça de Poppi.