radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » El conseller Buch apadrinarà demà la llista de Junts per Palafolls

El conseller Buch apadrinarà demà la llista de Junts per Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 438 0

El candidat de JxPLF penejant una pancarta anit

A partir de les 10 del matí la formació farà el seu acte de presentació al públic al Fòrum Palatiolo, amb la presència del conseller d’Interior de la Generalitat Miquel Buch. Junts per Palafolls  es presenta amb la intenció de tornar a tenir presència al consistori després de la desfeta de CiU ara fa 4 anys, quan va perdre els dos regidors que tenia la formació nacionalista. Ara, amb noves sigles i nou rumb polític, més proper a les tesis del president Puigdemont, la formació es presenta a les municipals amb l’arquitecte Jordi Rubio al capdavant.

Els independentistes van començar anit la campanya penjant pancartes electorals, però intensificarà aquests propers dies la propaganda i cartelleria al municipi.