radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 Dolors Agüera agafa el relleu de Valentí Agustí al PSC

Dolors Agüera agafa el relleu de Valentí Agustí al PSC

COMPARTEIX-HO
, / 392 0

“Volem més Palafolls” és el lema que han triat els socialistes en les primeres eleccions del partit sense Agustí com a cap de llista. Els socialistes esperan continuar amb la confiança dels palafollencs per tornar a guanyar les eleccions per 10a vegada consecutiva a la nostra localitat i tornar a governar a l’Ajuntament de Palafolls.

Dolors Agüera, de 47 anys, és diplomada en Relacions Laborals i regidora a l’Ajuntament de Palafolls des del 2003 i buscarà revalidar els bons resultats aconseguits pels socialistes al nostre municipi des de l’any 83.

Agüera, però, reconeix que són unes eleccions molt obertes i incertes pel fet que Agustí ja no es torna a presentar com alcalde, però també pel fet que, per primera vegada es presenten 7 partits polítics a les eleccions locals, cosa que fragmentarà més el vot i pot decantar la victòria electoral per només un grapat de vots.

El PSC es presentarà aquest vespre, a 2/4 de 9, en el primer acte públic d’aquesta campanya al MiD. Els socialistes presentaran públicament la seva llista i també les seves principals propostes incloses en el seu programa.

Aquest cap de setmana, el PSC també té previst un  berenar demà a les 6 de la tarda al local social de Mas Carbó i diumenge a les 11h hi haurà l’acte de presentació amb cafè a la Plaça de les Valls d’Ax.