radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 Ciutadans i Pp s’esperen a enganxar els cartells

Ciutadans i Pp s’esperen a enganxar els cartells

COMPARTEIX-HO
, / 479 0

Cartell de C’s a Palafolls

La formació taronja va ser una de les 2 que aquesta mitjanit  no ha començat a penjar cartells al nostre municipi. Fonts del partit han indicat que ho farà en breu. Tot i no fer enganxada de cartells el seu candidat, Miguel Muñoz, sí ha presentat el cartell a través de les xarxes socials. El lema de C’s en aquesta campanya repeteix el que ja va usar Albert Rivera en les passades generals, però adaptat; “Vamos Palafolls”.

Ciutadans va aconseguir representació fa 4 anys a l’Ajuntament amb Martí Victòria. Uns mesos després de les eleccions, però, el partit expulsava a Victòria per haver pactat amb el PSC. Ara Ciutadans es torna a presentar amb una llista renovada per aconseguir de nou  representació al consistori.

El partit taronja farà una carpa informativa aquest dissabte a la tarda a la plaça de les Valls d’Ax i diumenge té previst un acte de presentació de la candidatura al Forroll al matí.

El PP, que va presentar in extremis una llista electoral al nostre municipi, no ha fet cap acte d’inici de campanya aquesta mitjanit i, segons l’últim resum d’actes aprovats per la Junta Electoral, no tenen previst fer cap acte a Palafolls durant la campanya. Els populars, que són tercera força a la nostra localitat després de les eleccions de fa 4 anys, han patit la marxa de Bermán, que va despullar el partit al nostre poble. De fet de la llista presentada en aquestes municipals no hi ha cap membre que sigui de Palafolls.