radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-17:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Aquesta nit arrenca la campanya electoral per les municipals del 26-M

Aquesta nit arrenca la campanya electoral per les municipals del 26-M

COMPARTEIX-HO
, / 277 0

A les 12 en punt d’aquesta propera nit de divendres 10 de maig arrencarà oficialment la campanya electoral pels propers comicis municipals.

Unes eleccions que enguany a Palafolls arriben amb rècord de candidatures presentades, un total de 7, que optaran a l’alcaldia del municipi.

Les diferents formacions polítiques començaran la tradicional col·locació de cartells electorals arreu del municipi a partir d’aquesta matinada, donant el tret de sortida a una campanya electoral que s’allargarà fins al final de la jornada del divendres 24 de maig.

L’endemà dissabte dia 25 serà la jornada de reflexió i, un dia després, se celebraran els comicis.

A Palafolls es presenten enguany candidatures que repeteixen d’anteriors conteses electorals, mentre que també n’hi ha d’altres que es presenten de nou –o bé són partits de nova creació o bé confluències i altres marques sorgides d’antigues formacions.

Per una banda, als comicis palafollencs repeteixen candidatura ERC, PSC, C’s i PP. Francesc Alemany repeteix com a cap de llista pels republicans i amb Dolors Agüera, Miguel Muñoz i Santiago Díaz es presenten com a noves cares visibles, respectivament, del PSC, C’s i PP.

Per altra banda, hi ha tres noves candidatures que es presenten als comicis palafollencs. Per una banda, Palafolls en Comú, confluència d’esquerres que aglutina l’antiga ICV, EUiA i Podem, i que presenta a Clara Hidalga com a cap de llista.

Per altra, Junts per Palafolls pren el relleu de l’antiga CiU, que anteriorment ja s’havia presentat a Palafolls però que en la darrera legislatura no comptava amb representació al ple municipal. En aquest cas, Jordi Rubió serà l’alcaldable de la formació.

L’única formació que sorgeix de nou al nostre municipi és Nosotros, partit que capitaneja l’antic regidor del PP a Palafolls, Óscar Bermán, i que concorrerà per primera vegada a les eleccions a Palafolls i en altres municipis.

Coincidint amb l’inici de la campanya, Ràdio Palafolls començarà a fer una cobertura especial per informar de tota l’actualitat de la campanya, que culminarà amb la celebració dels comicis el diumenge 26 de maig.