radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat torna a engegar el projecte ocupacional Brigada Jove

Malgrat torna a engegar el projecte ocupacional Brigada Jove

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 302 0

Arxiu de Malgrat de Mar

Segons ha informat el consistori malgratenc, des de la regidoria d’Inserció Laboral ja s’ha posat en marxa aquest projecte, adreçat a joves de Malgrat de Mar, i que té per objectiu oferir una primera experiència laboral remunerada durant els 3 mesos que dura la temporada d’estiu.

La inciativa, que enguany ofereix 6 places, s’enfoca a joves d’entre 16 i 22 anys, empadronats a Malgrat de Mar, i que compleixin diversos requisits.

Entre aquests, cal que acreditin estar en situació de desocupació, prèviament inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya, que no cotitzin a cap dels règims de Seguretat Social, així com també que disposin de la capacitat funcional necessària per poder desenvolupar les tasques que els pertoqui al lloc de treball.

Segons explica el consistori malgratenc, els joves que aculli el projecte fara mitja jornada laboral diària en algunes de les dependències municipals. Així, l’Ajuntament ofereix una plaça de suport administratiu a l’Àrea de Serveis Personals, 2 de suport a l’Oficina de Turisme, una a la Biblioteca La Cooperativa, una a l’emissora municipal  i una darrera a l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar.

Els interessats en presentar la seva candidatura al projecte Brigada Jove poden fer-ho presentant una instància al consistori fins el dijous 16 de maig.